- Limonády připravujeme převážně z domácích sirupů, které vznikají macerováním, nebo vařením. K jejich výrobě mě vede to, že nemáme skladovací prostory na již hotové výrobky. Ovšem má to velkou výhodu – můžeme experimentovat a měnit příchutě podle libosti.
- Limonáda z mangového pyré je neoddělitelnou a neodolatelnou součástí Jádro Café už od jeho vzniku.
- Domácí tonic připravujeme podle tajného receptu naší kavárny. Jeho autorkou je původní majitelka Lucka, je tedy v naší nabídce už od roku 2019.
- Fermentovaná malinovka je samostatnou kapitolou našich limonád. Jejím základem je vodní kefír a samozřejmě maliny. Probiotický kefír vzniká fermentováním, tedy kvašením. Je připravován z vodních kefírových kultur, trochy cukru a vody. Cukr postupem fermentace klesá, protože jej pojídají bakterie a mění jej ve zdraví prospěšné látky. Vždy čerstvou, osvěžující a nesladkou fermentovanou malinovku u nás můžete ochutnat v letních měsících.