Dezerty

Veškeré dezerty, pečené i nepečené, vegan i nevegan, jsou připravovány přímo v naší kavárně. Najdete u nás světové klasiky i originální kousky podle mých vlastních receptů. Na přípravu používám jen kvalitní suroviny, žádné směsi, polotovary ani ztužené tuky či náhražky másla u mě nenajdete.

Oříšky, mandle, oříškové mouky a sušené ovoce nakupuju z rodinného obchodu se zdravou výživou Vital Country. Oříšková másla si vyrábím sama. Ovocné rozvary připravuju z čerstvého, případně mraženého ovoce. Čokoládové dezerty jsou z pravé čokolády od italských firem z kakaových bobů z Pobřeží Slonoviny.

Stálou nabídku dezertů nemáme, to byste se u nás nudili, ovšem je několik favoritů, ke kterým se vracíme. Patří k nim Pastel de Nata, Paris Brest, věneček se žloutkovým krémem, Pavlova, čokoládový či karamelový fondán, lískooříškové rohlíčky, financiérs, madeleins, tartaletky, tiramisu dort, mrkvový dort, red velvet, mangový cheesecake, …